Udgivet i Artikler til Familien

5 gode råd der gør det lidt nemmere at rejse med små børn

Af Legetæppe.dk

Det er altid dejligt at holde ferie. Især med sine børn som familie. For det er her, man som familie kan geare ned fra hektiske hverdage og heraf få slappet af ordentligt sammen.

At rejse med små børn

Der er hensyn at tage til mindre børn. Også når man rejser. Men det lader sig sagtens gøre med lidt struktur på dagene. For børn nyder også at holde ferie. Især med deres forældre. Ofte er mere tid sammen som familie givtigt for alle.

5 gode råd til en dejlig og afslappet ferie med små børn

1. Vælg et børnevenligt rejsemål

En ferie med børn kræver børnevenlige steder. Hvis familieferien går til Santorini, som er en af de græske øhavs perler, så vælg ikke at være for langt væk fra handlemuligheder og vandet. Men ophold jer på stranden i de solvenlige timer, hvor barnet også kan lege med vand. En lille skovl og spand, hvor der også er sand er oftest populært legetøj hos små børn.

2. Tag højde for middagsluren

Indret jeres dage, så jeres barn får mulighed for at sove middagslur, som det plejer. Her kan enten siesta på jeres værelse afhjælpe eller barnet kan sove i dets medbragte klapvogn i skyggen. Eller i et UV venligt telt. Børn som ikke får deres normale søvn, bliver ofte umulige og kede af det. Med god grund, da de behøver at fordøje de mange indtryk under hvile af kroppen og hjernen.

3. Medbring nogle af barnets lege-ting

Små børn behøver og har godt af at lege. Så medbring nogle af deres yndlingslegetøj. Et legetæppe er dertil godt at medbringe, da det kan bidrage til en lille hyggelig og tryg base for dem. Også idet at det er ting, der genkendeligt for dem. Et legetæppe kan ligeledes anvendes på stranden enten under en parasol eller i et mere skyggefuldt område. Som et UV-telt også kan bidrage til. Et legetæppe kan sagtens ligges ind der også.

4. Børnevenlig madpakke

Ikke alle steder i udlandet fås rugbrød. Det kan i så fald medbringes hjemmefra, så barnet kan få en smurt madpakke. En lille tur madpakke er altid godt at have ved hånden med ting, dit barn kan lide. Det være sig frugtstænger, frugt, agurk m.m. Ting som sikkert også kan købes lokalt.

5. Ferie med All inklusive

Mange børnefamilier har set fordelene i at rejse med All inklusive. Det er praktisk, når man er en børnefamilie, hvor forskellige behov oftest skal imødekommes. Det gør også, at man som forældre selv kan slappe lidt mere af, idet maden oftest er varierende og indeholder både frisk frugt og grønt. Noget som mange børn er glade for. Også når det er varmt. Og bidrager dertil til væske udover også at få drikkevenligt vand.

Er man som forældre ikke til All inklusive, kan halv pension også være en ide. Heraf får man også mulighed for at gå ud og spise lokalt sammen med sine børn. Hvilket også kan være en hyggelig stund sammen som familie. En gåtur i byen inden sengetid kan også være oplagt. For det er ikke utænkeligt, at der også er legepladser tilstede, som børn kan have glæde af.

Man kan dog også vælge muligheden for at lave egen mad på sit værelse eller få noget bragt. Måske morgenmaden kan indtages afhængigt af, hvad man som børnefamilier ynder. For godt brød m.m. findes oftest også lokalt.

Nyd en afslappet ferie sammen

Generelt har små børn ikke de store behov for andet end nærværende pleje og kontakt. Det er væsentligt at prioriterer frem for en stresset ferie. Gør evt. nogle små ture, som kan tilpasses med jeres barns rytme. At geare ned og bare nyde hinandens selskab som familie er også kvalitetstid. Her kan spil og bøger også indgå. Har man eventuelt større børn kan kvalitetstid også imødeses med den ene forældre. Hvor dette barns ønsker opfyldes.

Se stedet an for muligheder samt seværdigheder

En god ide forinden en rejse kan være at se stedet an for muligheder samt seværdigheder. Heraf kan I sammen planlægge jeres ferie i videst muligt omfang med jeres børn for øje. Men I kan også overraske med spontanitet, når I er på stedet, når det kan passe ind. En lejet bil eller en arrangeret tur kan også afhjælpe, hvis I gerne vil se noget specifikt som familie.

De fleste små børn kan sagtens til tider tage en lur i deres autostol, så det er også noget man kan tilgodese i planlægningen af en familietur. Så at rejse med små børn lader sig sagtens gøre. Dog tag højde for deres behov. Beskyt og skån dem ligeledes for høj varme.

Find det du mangler på legetæppe.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 199 produkter fra mere end 38 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 534 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-16 08:42:02.

2
Produkttyper
199
Produkter
29
Brands
38
Forhandlere
534
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.