Udgivet i Artikler til Familien

6 tips til at få den bedste familieferie på Sardinien

Af Legetæppe.dk

At komme ud og opleve verden er en prioritering for mange mennesker herunder også børnefamilier. For det er i ferierne, vi får opladet batterierne både af solen og varmen men også af en masse nye indtryk. Det være sig både i form af seværdigheder men også af skøn natur.

Har I som familie endnu ikke noget at se og opleve Sardinien

Italien er et populært rejsemål. Også for børnefamilier. Og Sardinien er et sand paradis af uspoleret natur, så langt øjet rækker. Det fordrer afslapning, som kan være tiltrængt for hektiske børnefamilier. Italien er dertil et børnevenligt land, så det er oplagt at se på rejse til Sardinien, for børn behøver også at få koblet af sanseligt. Dertil elsker mange børn helt naturligt vand, hvor de kan bade og lege i timevis. Hvilket er helse for dem dog med øje for også at beskytte dem for solens høje varmegrader.

Få en skøn familieferie med børnene

Det er de færreste børn, der ikke holder af at rejse. For dem er det at rejse også et eventyr. Dertil at holde ferie sammen med sin far, mor og eventuelle søskende er noget ens børn sætter pris på. Nye indtryk giver også børn forøget energi, trods man også kan savne sin vante hverdag med legekammeraterne derhjemme fra. Men med planlægning og imødekommelse af børns ønsker ligeså, kan en god ferie mestres for hele familien.

6 tips I som børnefamilie kan lægge vægt på for jeres børn ved ferier

1. Medbring gerne noget af børnenes vante legetøj. Ligeledes et par bøger, så godnatlæsning især for de mindste bibeholdes. Heraf kan inddrage dagens oplevelser i en eftersnak af historien, hvilket mange børn elsker. For her kan deres fantasi også komme i spil.

2. Savn af venner trods de måske også finder legekammerater på jeres ferie kan forekomme. Her kan I skrive et kort sammen og sende det hjem fra hotellet. En lille gave kan også forventningsfuldt imødeses til vennen derhjemme.

3. Udstyr til de mindste er også væsentligt for barnets vante omgivelser og tryghed. Her kan et legetæppe være praktisk at medbringe. Et som både kan anvendes inde- og udendørs. Og her kan et nyt legetæppe sagtens blive populært. For børn sætter også pris på nye legeting. Det sikrer også, at dit barn bliver stimuleret motorisk og sanseligt trods andre legeoplevelser i naturen også er givtigt. Bl.a. en spand og skovl er altid populært ved stranden. Men børn kan også have brug for at lege selv for en stund ved at trække sig tilbage med sine legeting.

4. Har I som familie større børn så kan en ven hjemmefra også være en ide at medbringe på jeres ferie. Det er måske noget I kan aftale med vennens mor og far. For større børn er det ofte noget, de finder stor glæde i, da de heraf kan føle sig lidt mere frie og være på egen hånd. Selvfølgelig indenfor nogle aftalte rammer afhængigt af stedet.

5. Sardinien byder på meget skønhed. Også oplevelser i form af seværdigheder. Det kan derfor være en god ide, at sætte jer ned som familie også planlægge lidt, hvad I sammen ønsker at se på jeres ferie. Neptuns Grotte er en attraktiv seværdighed, når man har børn. Men med børn skal der også tages højde for badning.

Især hvis der også er en pool på hotellet men vandland er også meget populært på Sardinien at besøge. Men snorkling og dykning i det omkringliggende farvand kan bestemt også anbefales. Der er nemlig et rigt dyreliv. Det fordrer også, at I som forældre selv får slappet af, hvilket dejlige badeferier jo også indgyder til.

6. Eksotiske madoplevelser er altid en skøn oplevelse. Især man også sætter pris på gode og lokaldyrket råvarer. Og det kan Italien herunder Sardinien. Udbuddet af fisk og skaldyr på menuen er stort. Men pattegris, vildsvin og lam er også at finde mange steder. Men generelt forenes de forskellige lokalretter med friske, velsmagende og farverige grøntsager fra egen egn, som er en udsøgt tradition i det italienske køkken. Har man dog yderst kræsne børn, så tag højde for det før bestillingen. De kan måske smage jeres mad først, men pizza og lasagne er altid populære børneretter. Også i Italien.

Skønne og minderige ferieoplevelser er noget, vi alle husker. Også børn. Overordnet set kan det være en god ide at samle jeres fælles rejseminder med fotos m.m. i en bog. Det er dertil noget børn holder meget af at kigge i.

Find det du mangler på legetæppe.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 199 produkter fra mere end 38 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 534 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-16 08:42:02.

2
Produkttyper
199
Produkter
29
Brands
38
Forhandlere
534
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.