Udgivet i Artikler til Familien

Få den hyggeligste familiedag på stranden med disse 4 gode råd

Af Legetæppe.dk

Sommerferien bliver brugt på mange forskellige ting, der bliver taget i forlystelsesparker med familien, der bliver taget ud og spise, der bliver rejst på ferie, og ofte bliver der brugt en dag på stranden, især hvis vejret er godt. Det at bruge tid på standen er noget mange familier ser frem til, grundet der er så meget tid til at bruge på familien og familiehygge.

Skal du på stranden med din familie, så er der en masse du kan se frem til. Dagen bliver fyldt med hygge og sjov med familien, og her får du 4 gode råd, til hvordan du får den hyggeligste dag på stranden, og med noget at lave for alle i familien.

1. Badesko til både børn og voksne

Du kender måske til følelsen af at træde på en spids sten eller musling i vandet, dette er ikke en rar fornemmelse, og kan gøre meget ondt, i nogle tilfælde kan man gå hen og skære foden. Dette kan rigtigt sætte en dæmper på humøret, da det ikke er sjovt at tage på stranden og komme til skade med det samme. Dette er især ikke sjovt, hvis det sker til ens mindre børn.

Hvis du gerne vil undgå forskellige skader på stranden, grundet skarpe sten eller muslinger, så kan det være en idé at anskaffe badesko til børn og voksne. Med badesko kan du og din familie frit gå i vandet uden skulle bekymre jer om, hvor der lægger sten og muslinger, hvilket giver mere tilladelse til fri leg i vandets kant.

2. Medbring legetæppe til de mindre børn

Hvis du har mindre børn, som du gerne vil medbringe til stranden, så kan det være nødvendigt at medbring ting til at underholde dem i længere perioder. Mindre børn kan ikke være i vandet hele dagen, især ikke grundet solens stråler, og de skal helst være i skyggen det meste af tiden. Du skal derfor med bringe en parasol eller lignende, så der er skygge til de mindste børn. Derudover kan det også være en idé at medbringe et legetæppe til de mindre børn. 

Det at medbringe et legetæppe giver de mindre børn et sted, hvor de kan sidde komfortabelt i længere tid, og lege med deres legetøj. Det er nok ikke nemt at undgå at de mindre børn får sand i munden, men med et legetæppe er mængden af sand mindsket. Der kommer også mindre sand i bleen eller deres tøj, hvilket også gøre det mere behageligt for barnet at sidde ned i længere tid.

3. Medbring sandsæt til de lidt større børn

Hvis du har lidt større børn, som er for større til et legetæppe, men ikke store nok til at lege alene i vandet, så kan det være en idé at med bringe et sandsæt, som de kan lege med. Med et sandsæt kan disse børn lege frit i sandet. De kan bygge sandslotte, grave i sandet, og bare hygge sig med leg i sandet.

Det at bygge sandslotte er bare noget man er nødt til, når man er på stranden, og med et sandsæt bliver det muligt. Der kan graves voldgrave hvor der løber vand i, der kan bygges flotte slotte med flere lag, og den kan dekoreres med sten fra stranden og eventuelle muslinger. Med et sandsæt vil de lidt større børn, kunne bruge mange timer på stranden, og få en masse sjov, og skabe mange minder med familien.

4. Medbring en lækker madpakke til dagen på stranden (husk rigeligt med vand)

Hvis du og familien skal bruge hele dagen på stranden, så er det vigtigt at I får mad og rigeligt med vand. Det kan derfor være en god idé at forberede en madpakke hjemmefra, som I kan medbringe på stranden i en køletaske. I køletasken kan du også lægge en masse vand. Det at bruge hele dagen ude i solen kræver at I får masser af væske ned i kroppen, men også mad, får at undgå at I bliver syge.

Der er ikke store krav til madpakken, I skal bare sørge for at få noget mad i løbet af dagen. Det er helt fint at forberede nogle sandwichs hjemmefra. To eller tre til hver, og husk også mad til de mindre børn, som ikke kan spise sandwichs. Derudover kan det være en idé at medbringe nogle snacks I kan spise i løbet af dagen, dette kan for eksempel være nøddeblandinger, hjemmelavet knækbrød, eller måske chocolate chip cookies. Det vigtigste er at det er noget der er nemt og hurtigt at spise i løbet af dagen.

Find det du mangler på legetæppe.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 195 produkter fra mere end 39 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 524 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-05-21 09:25:59.

2
Produkttyper
195
Produkter
27
Brands
39
Forhandlere
524
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.